Zwangerschap / Newborn

Lief , Klein , Uniek , Bijzonder , Groot wonder 

Wat bijzonder, jullie verwachten een klein wonder. Als fotograaf zijnde vind ik niks is zo speciaal als het vastleggen van de zwangerschap en/of de eerste foto’s van jouw kleine grote wonder. Deze intieme momenten leg ik graag voor jullie als kersvers gezin vast zodat jullie nog vaak op dit speciale moment terug kunnen kijken. Foto’s om deze bijzondere en levens veranderende gebeurtenis voor altijd te herinneren en deze waardevolle herinnering vervolgens voor altijd te kunnen koesteren.

Extra speciaal: foto’s van voor en na de bevalling
Extra bijzonder is het om de zwangere te fotograferen vlak voordat de bevalling plaats gaat vinden. Hoe de kleine eruit komt te zien is dan natuurlijk nog een verassing waar volop over gefantaseerd kan worden. Vervolgens kom ik drie weken later opnieuw om foto’s te maken: ditmaal met de pasgeborene erbij. Het hele kersverse gezin bij elkaar voor de lens. De twee fotomomenten bij elkaar, vlak voor en vlak na de geboorte, vormt een bijzonder en uniek tweeluik en is ook erg leuk om als geboortekaartje te gebruiken.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Als je contact met mij opneemt via het contactformulier onder het kopje ‘contact’ kunnen we samen de mogelijkheden bespreken en kunnen we deze waardevolle herinneringen vast laten leggen.

 

Familie Geurts

Fleur

Juul Kuipers

Familie van Noort

Noa

Marco & Dionne

Familie Raeven

Guus

Stefan & Joelle