Over mij

Sabine Schipper Trouwfotograaf Bruiloft Portret Cakesmash Newborn Communie fotograaf Limburg Over mij

Mijn naam is Sabine Schipper, ik ben 35 jaar en mijn grote passie is fotografie. Ik vind het fantastisch om de mooiste en meest dierbare herinneringen voor mensen vast te kunnen leggen. Een groot voorrecht ook om als fotograaf bij de meest intieme momenten aanwezig te mogen zijn om vervolgens net die éne foto vast te kunnen leggen. Ik heb al op menig bruiloft, communie en portretten mooie en spontane foto's mogen maken.  

Spontane foto's
Mijn enthousiasme voor fotografie zie ik graag terug in mijn foto's.  Hierbij hou ik ervan om spontane en energieke foto's te maken. Dit resulteert namelijk in levendige foto's, het soort foto waar je echt even met een glimlach naar blijft kijken om nog even die mooie herinnering te kunnen koesteren.  

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn foto's? Neem gerust een kijkje in mijn galerij. Hier kun je zien wat voor soort foto's ik zoal maak: communiefoto’s, huwelijksfoto’s, familiefoto’s, zakelijke foto’s, cakesmash foto's en zwangerschapsfoto’s. 
Als mijn werk je aanspreekt dan kun je mij via het contactformulier op deze website benaderen (onder het kopje “contact”).  
Het lijkt mij fantastisch om ook voor jou de mooiste momenten vast te kunnen leggen.