Huwelijk / Save the date

Een van de mooiste en belangrijkste gebeurtenissen is toch wel elkaar het ‘ja-woord’ geven. Om elkaar de belofte te doen altijd samen te zijn en te blijven. Samen in tijden van geluk en liefde, maar ook tijdens verdriet en pijn. Tijdens mooie momenten, maar ook tijdens de minder mooie momenten van jullie verdere leven. Jullie zijn er voor elkaar, voor altijd. 

Het is natuurlijk fantastisch als je deze belangrijke gebeurtenis en misschien wel het mooiste moment van je leven vast kunt laten leggen. Door middel van foto’s kun je de mooie herinnering van jouw bruiloft nog vele malen laten herleven en koesteren. 
Ik leg voor jou en jouw geliefde graag deze mooie dag vast en eventueel ook de momenten van voor de bruiloft. Zo kun je bijvoorbeeld foto's laten maken ter herinnering van het huwelijksaanzoek. Omdat er voor en tijdens een bruiloft een boel geregeld moet worden, is het fijn om de fotografie aan een bekwame en zelfstandig werkende fotograaf over te laten. Zo heb je geen omkijken meer naar de fotografie van jullie prachtige dag en heb je alle tijd om van de grote dag te genieten.  

Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden kun je altijd even contact met mij opnemen, dan kunnen we samen de opties bespreken.

 

Arina & Dries

Jacqueline & Lerau

Marco & Dionne

Michael & Ramona

Perry & Selen