Portret / Familie

Niets is zo belangrijk als jouw eigen gezin en familie. Het is dan natuurlijk ook erg leuk om mooie foto's van jouw gezin of familie te laten maken. Of wat dacht je van een aantal mooie foto's van jezelf? Een portret of familie fotoshoot is hiervoor uitermate geschikt.  Een portret en/of familiefoto is een leuke herinnering voor later en vormt tevens een mooie decoratieve en persoonlijke toevoeging aan jouw interieur. 

Ik ga graag voor jou aan de slag om de perfecte portret of familiefoto te maken. Er zijn hierbij veel opties mogelijk. Zo kan de fotoshoot op elke gewenste locatie worden uitgevoerd waardoor de foto's extra persoonlijk worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie buitenlocatie of een ander soort locatie dat voor jou of jouw familie een belangrijke betekenis heeft? Ik hou ervan om spontane en energieke foto's te maken en laat deze energie graag terugkomen in mijn foto's. Voor levendige en sprekende foto’s ben je bij mij dus aan het juiste adres.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou, jouw gezin of jouw familie zou kunnen betekenen? Laat dan een reactie achter op mijn website, onder het kopje ‘contact’. Ik bespreek dan graag samen met jou de mogelijkheden.

 

Familie Nijsten

Jeroen, Moniek, Tess & Freddie

Familie Asselmans

Familie Baggen

John & Mirjam

Martijn & Dana

Familie Vonck

Didier, Jenny & Zoe

Boef

Chantal, Celina & Mayra