Communie

De doop of heilige communie van jouw kind is natuurlijk een erg bijzonder moment. Dit moment wil je vast graag laten vereeuwigen. Voor jezelf, voor vrienden en voor familie. Misschien wil je dit bijzondere moment uit het leven van jouw kind zelfs wel met de hele wereld delen.

Ik maak graag foto's van dit speciale moment zodat de herinnering voor altijd levendig kan blijven, kan worden gekoesterd en gedeeld met vrienden en familie. Je kunt bij mij terecht voor een mooie fotoreportage van de heilige communie of de doop van jouw kind. Deze foto's kunnen gebruikt worden voor de uitnodiging van de doop of de heilige communie. Tevens kunnen er tijdens deze fotoshoot foto's van jouw kind worden gemaakt in de communiekleding. Deze foto's kunnen vervolgens gebruikt worden als bedankje na het communiefeest. Ik hou ervan om spontane en levendige foto’s te maken, waardoor ook de fotorapportage van de doop of de heilige communie een energieke uitstraling krijgen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Ik bekijk graag samen met jou de mogelijkheden en kom zoveel mogelijk tegemoet aan jouw wensen zodat je straks over fantastische en dierbare communie en/of doopfoto's zult beschikken.

 

Quinn