Cakesmash

Gefeliciteerd, jouw kleintje is bijna jarig. En wat worden ze toch snel groot. Omdat de tijd wel lijkt te vliegen tijdens de jonge jaren van jouw kleine, is het extra waardevol om de bijzondere momenten vast te laten leggen. Deze herinneringen wil je natuurlijk voor altijd kunnen koesteren en een foto is daar uitermate geschikt voor. En wat is er dan leuker dan het laten vastleggen van de eerste verjaardag van jouw baby? Een foto vormt een blijvende en tastbare herinnering. Het is toch fantastisch als je dit bijzondere moment keer op keer kunt herleven?  

Extra leuk is het om een foto te laten maken van een ‘cakesmash’. De ‘cakesmash’ is uit de Verenigde Staten over komen waaien en houdt in dat je jouw jarige (meestal bij de eerste verjaardag) een taart geeft. Vervolgens kijken we wat er gebeurt: meestal wordt de taart over de hele ruimte én de jarige heen gesmeerd. Het resultaat: erg grappige en spontane foto's van de eerste verjaardag van jouw kleintje.
Voor jouw kleine zijn dit soort foto's ook erg leuk. Hij of zij kan lekker genieten van een heerlijke taart en ondertussen worden er de meest prachtige plaatjes geschoten. 

Nieuwsgierig geworden? Als je contact met mij opneemt kunnen we de mogelijkheden bespreken. 

 

Guus

Ilay & Lina