Algemene voorwaarden

Zodra er een dienst is afgenomen bij Sabine Schipper Fotografie gelden onderstaande algemene voorwaarden, mits anders is overeengekomen.
Sabine Schipper Fotografie werkt vanuit Guttecoven (NL) en heeft provincie Limburg (NL) als werkgebied.

Prijzen

* Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
* Over de prijzen kan niet worden onderhandeld.
* Alle opdrachten worden van te voren vastgelegd in een offerte. Deze offerte wordt per mail verstuurd en dient binnen 14 dagen digitaal ondertekend te worden. Daarna ligt de opdracht definitief vast.
* De factuur dient binnen 14 dagen betaald te worden, mits anders is overeengekomen.
* Er worden geen reiskosten in rekening gebracht binnen Limburg.
* Buiten de provincie Limburg (NL) wordt de reistijd in rekening gebracht tegen een uurtarief van €50 en €0.19 per gereden kilometer. Dit wordt van te voren op de offerte vermeldt en overeengekomen.
* Aanbetalingen worden niet geaccepteerd, mits anders overeengekomen (zie kopje "Bruiloft").

Bruiloft

* Als eerste vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Hier kijken we samen of we met elkaar verder gaan. Dit kennismakingsgesprek is altijd gratis.
* Indien we met elkaar verder gaan, volgt de officiële offerte. Deze offerte wordt per mail verstuurd en dient binnen 14 dagen digitaal ondertekend te worden. Daarna ligt de opdracht definitief vast.
* Als de offerte nog niet getekend is en er komen andere aanvragen voor diezelfde dag, zal dit met jullie besproken worden.
* Bij het All-in pakket vind er 4 weken voorafgaand aan de bruiloft een dagindelingsgesprek plaats. Bij dit gesprek wordt alles tot in de details besproken.
* Het is handig om bij de familieshoot een lijstje te hebben met de samenstellingen. Zo vind er een snelle doorloop plaats en hebben jullie meer tijd met jullie gasten.
* Bij een bruiloft waar een diner aan de gasten wordt aangeboden, graag een maaltijd voor mij regelen (dit mag een eenvoudig maal zijn).
* Tijdens het diner zullen weinig tot geen foto's gemaakt. De sfeer wordt vastgelegd waarna eenieder kan genieten van het diner.
* De dag na de bruiloft zullen er 3 á 4 foto's worden aangeleverd die gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld Social Media. De rest volgt (zie kopje "Oplevering").
* De USB Stick wordt aangeleverd na betaling van de factuur.
* Het fotoalbum bij het All-in pakket wordt samen met jullie samengesteld en zal na betaling van de factuur gemaakt worden. Levertijd is afhankelijk van de leverancier.

Oplevering

* Je hebt de galerij van Sabine Schipper Fotografie bekeken en gaat akkoord met een vergelijkbare oplevering.
* Nadat de opdracht heeft plaatsgevonden worden de foto's zo snel als haalbaar aangeboden in een online omgeving. Hierna wordt de keuze doorgegeven aan Sabine Schipper Fotografie en worden de foto's via Wetransfer, zonder watermerk, aangeleverd (hoeveelheid is afhankelijk van het gekozen pakket).
* Alle opdrachten worden binnen +/- 10 dagen opgeleverd
* Bruiloften worden binnen +/- 4 weken opgeleverd (hiervoor is de online omgeving niet van toepassing).
* De fotokwaliteit is goed voor al het mogelijke dagelijkse gebruik, t/m een kleine canvas afdruk. Mocht de drukkerij aangeven dat de foto niet voldoende resolutie heeft, dan kan het gewenste formaat opgevraagd worden bij Sabine Schipper Fotografie. Dit zonder extra bijkomende kosten.

Overig

* Bij het fotograferen op locatie kan iedere gewenste locatie aangedragen worden. Zoek van te voren zelf uit of er toestemming van de locatie nodig is en regel deze indien nodig.
* Sabine Schipper Fotografie blijft eigenaresse van de foto's en behoudt zich het recht om foto's te gebruiken voor promotionele doeleinden.
* Foto's mogen in overleg met u gepubliceerd worden. Indien geen reactie wordt dit als een akkoord beschouwd en zullen de foto's gepubliceerd worden.
* We kunnen inspiratiebronnen zoals Pinterest gebruiken tijdens een shoot. Sabine Schipper Fotografie imiteert echter geen andere fotografen.

* De Algemene Voorwaarden mogen op ieder moment en zonder opgave van reden gewijzigd worden door Sabine Schipper Fotografie.

* Versie 1.0